Første indlæg fra USA

Make-up i hverdagen

før efter

Før jeg begynder må jeg lige undskylde for billedernes kvalitet – jeg var simpelthen for doven til at tage mit spejlrefleks frem, haha.

I dag skal det handle om min make-up i hverdagen. Jeg har altid gået rigtig meget op i make-up, ikke at jeg ikke kan gå udenfor en dør uden, men det har interesseret mig virkelig meget og jeg kan simpelthen få tiiimer til at gå med diverse eksperimenter.

Ovenfor ser I mit ansigt (og hår, men det skal have sit eget indlæg) før og efter min morgenroutine, når det kommer til make-up.
For mig er det rigtig vigtigt at man ikke tænker – “wow hun har make-up på”- men at det fremhæver mit ansigt. Det betyder ikke at man ikke må have eyeliner, øjenskygge eller læberstift på, bare man ikke lader det tage det totale fokus i ansigtet!

For mig er det vigtigt at min hud, eller ‘basen’ som jeg kalder det, ser frisk og mat ud, for jeg vil personligt gerne lægge fokus på mine øjne og læber, så huden skal bare være i orden. Til det formål benytter jeg ‘loose foundation’ fra Youngblood + god børste, da jeg kan arbejde det rigtig godt ind i huden, så det ikke ligger som en ‘pudret maske’.
Derefter bruger jeg en mat bronzer og en highligther til at lave konturer og herefter en svag blush på kinderne (mærker på bronzer, highlighter og blush går jeg ikke så meget op i, det er hvad man lige synes er bedst og hvad der passer til nuancen på den enkeltes hud).
Et andet ‘livsnødvendigt’ produkt for mig er min brow gel, da jeg, som med min ‘base’, synes at mine øjenbryn bare skal sidde og ikke stjæle fokus fra det jeg prøver på at fremhæve. Selv bruger jeg en gel fra MAC, men jeg har ikke prøvet andre, så kan ikke rigtig sammenligne med eller anbefale andre mærker.
Skal jeg benytte mig af øjenskygge er det kun jordfarver i sparsomme mængder der tages i brug. Jeg anbefaler at man går ind og ser videoer på youtube eller googler for, at finde frem til den bedste fremgangsmåde for netop dine øjne og dit ansigt – det er utroligt individuelt hvad der klæder hvem.
Nu hvor vi er ved øjnene, så bruger jeg altid vandfast mascara, det drysser ikke, sidder hele dagen og hvis det regner skal du ikke bruge 15 min på at fikse din make-up igen – MEN igen er det meget individuelt. Dog vil jeg gerne anbefale at alle køber sig en øjenvippebukker, det åbner øjnene helt op og jeg synes at man ser langt friskere ud.
Til sidst plejer jeg at fugte mine læber med en læbepomade og derefter putte en smule lipgloss på – jeg bruger victoria’s secrets ‘beauty rush lip gloss’ – den giver lidt farve og er dejligt ‘sheer’.

Jeg elsker at ‘shine mig lidt op’, haha, men igen er det vigtigt at kunne gå udenfor uden make-up og elske sig selv som man ser ud – andet bliver for anstrengende i længden!
Mit råd, hvis man skal blive bedre til at lægge make-up, må være at øve øve og øve, se nogle videoer, læse nogle artikler og huske på at det skal komplimentere og fremhæve dit ansigt, ikke dække det.

EMILIA

Her er lige lidt billeder af nogle smukke kvinder, som jeg synes formår at benytte make-up på den helt rigtige måde.
qvinder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg fra USA