Nude WANG

På gensyn til bloggens ene halvdel

farveltilt!

USA

Så tog min dejlige medblogger, Tanja, afsted på en 1-års rejse til USA! Nogle venner og jeg tog selvfølgelig ud i luftehavnen kl. 5 om natten for at sige farvel til hende, men det føltes ærlig talt som om at hun blot skulle være afsted i en måned, både for og og hende. Derfor blev det ikke til en stor tårevædet afskedsscene, men der skal nok komme et tidspunkt lige snart, hvor det for alvor går op for mig at hun er rejst væk 🙁
Heldigvis for jer, skal hun nok lave indlæg når muligheden byder sig nu og da, imens jeg holder skansen i DK, så helt farvel er det ikke her på bloggen – og lur mig om det ikke blive skide spændende at få en masse updates fra “the US”.

Gonna miss you babe!

EMILIA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude WANG