Alles gute

France – Bonjour mon amour

Hej søde venner!

Nu er der gået rigtig rigtig lang tid siden I sidst har hørt fra os – det er simpelthen for dårligt!

Der er sket en del ting, men så alligevel ikke forfærdeligt meget, haha. I sidste uge havde jeg min sidste arbejdsdag dag i den børnehave jeg i det sidste halve år har arbejdet i – rart med sommerferie, men hvor er det dog hårdt ikke at skulle se de søde kollegaer dagligt og ikke mindst følge børnene og se dem vokse igennem deres sidste år i børnehaven.

Nåh, men helt skidt var det jo så heller ikke, for dagen efter sidste arbejdsdag tog jeg til Paris med min dejlige kærste, hvor vi var indtil onsdag! Der var SÅ lækkert kan jeg godt fortælle jer, men det var dog lidt af en tilvænningssag at gå fra de 19 grader i Danmark til 41 grader i Paris på ankomstdagen… puha…

Men jeg kunne bestemt ikke klage over de varme sommeraftner, den franske stemning og muligheden for at gå i shorts eller sommerkjoler 24/7. Maden var heller ikke til at klage over, jeg ved ikke med jer, men jeg er kæmpe fan af ‘the french cuisine’..
Vi boede på et meget billigt, men okay hotel i hjertet at Paris, hvor der ingen aircon var, men så kunne man heldigvis købe en billig ‘blæser’.

Det var min kærestes 1 gang i Paris mod min 6, så Eiffeltårnet, Sacre Ceur og Notre dame var selvfølgelig på ugeplanen, dog med plads til afslapning og læsning i den hyggelige lille have ‘Place de Vosges’ (kan varmt anbefales, hvis man vil lidt væk fra turisterne og slappe af blandt ‘almindelige’ franskmænd i alle aldre).

Jeg har altid været afsted med familie og nu kæreste, men når muligheden en gang byder sig ville jeg rigtig gerne udforske modeindustrien i byen, som jo er kæmpe – men det må nok være nå jeg rejser med en der er lige så interesseret i det som jeg.

Der er så meget jeg kunne fortælle om Paris, men så ville ingen nok gide at bruge tid på at læse det.. eller høre på det, for den sags skyld.. haha. Jeg er nok indbegrebet af frankofil, hehe!

Resten af sommeren skal stå på ren afslapning. Først 2 uger hjemme i København og derefter en uge i sydfrankrig, så jeg klager bestemt ikke! Vejret derhjemmekunne dog godt stramme sig en smule op, da jeg gerne vil have lidt tid til aftengrill i haven og badning på bryggen og stranden!

Jeg har ikke super mange billeder fra Paris, fordi vi har prøvet på at nyde hinanden uden at være for meget turister med et kamera om halsen og stramme tidsplaner, men nogle få billeder er det dog blevet til.

Det blev lidt langt, men det går vel nok 😉

Håber at i alle nyder jeres ferie – måske også i Paris eller Frankrig for nogens vedkommende?

 

EMILIA

IMG_8678

1 3 4 5 6 7 9 10 IMG_8671 IMG_8683 IMG_8688 IMG_8695

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alles gute