France - Bonjour mon amour

Mad about Midi

11756584_10207554395362645_1415525313_n

 

Hej alle søde jer derude!

Jeg har lige købt denne midi-kjole og jeg kan godt fortælle jer – jeg eeeeelsker den.
Midi-kjoler er altid noget jeg har holdt mig fra, da jeg ikke er særligt højt, så jeg troede at jeg ville ligne en lille druknet trold i en, haha, men jeg må sige at jeg har et helt andet syn på det nu. Jeg er slank, men har også en del former fra naturens side, så tricket er at midi-kjoler skal sidde stramt, så ser det faktisk rigtig godt ud – synes jeg i hvert fald!
Højde eller størrelse skal ikke stoppe en fra at prøve noget nyt – og nej, ikke alt klæder en, let’s face it, men så er det bare at finde det der passer til dig! Ikke alle er ens, der er en grund til at Kim Kardashian 90% af tiden går i højtaljede bukser og Kate Hudson i lavtaljede, og det er der ingen skam i! Embrace det du har fået fra naturens side – det er helt unikt, så brug det!

Kjole – H&M

EMILIA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

France - Bonjour mon amour