Mad about Midi

That comfy blue thing

The ocean stirsthe heart, inspiresthe imagination& (1) kopi The ocean stirsthe heart, inspiresthe imagination& kopiThe ocean stirsthe heart, inspiresthe imagination& (2) kopi

 

Halloooo de damer (og herrer..?)

Nu er sommeren så småt ved at sige farvel til vores land… sikke noget ****.
Men skal je huske tilbage på de lange varme dage og skønne strandture, så har jeg haft nogle absolutte yndlings items på til de fleste lejligheder – nemlig mine løse blå skjorter! Jeg eeeeelsker dem. De kan bruges til det meste og så er de så forbandede nemme at style – man kan bruge dem på stranden (som vist på billederne), man kan pifte dem op med et par stilletter eller køre business-stilen!
Jeg har været en del ude at rejse i sommerferien og der har det virkelig reddet nogle morgener, f.eks når man skulle tidligt ud af døren eller at graderne var så høje, at alt der sad bare en smule stramt klistrede til kroppen.

Her kan i se hvordan andre har var at style den klassiske blå skjorte. Jeg er helt vild med det!

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 14.03.45 Skærmbillede 2015-08-31 kl. 14.04.03 Skærmbillede 2015-08-31 kl. 14.04.21 Skærmbillede 2015-08-31 kl. 14.04.42

EMILIA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad about Midi