JOY - A movie to watch

How to dress the hourglass figure

UNIVERSITY PRESS kopi

Hi ladies!

Så er det blevet tid til lidt fokus på kropsfigurer igen!
Jeg har før lavet indlægget “Dressing for your bodytype”, hvor jeg gennemgik dos and don’ts inden for beklædning af de forskellige kropstyper (her menes blot figurens form – ikke vægt).
Jeg har efterfølgende gået og haft lyst til at lave mere inden for det tema, og er derfor kommet på at gennemgå de enkelte figurer enkeltvis, med hver et seperat indlæg, hvor jeg kommer med forslag til items der klæder den pågældende figur.
Jeg vil gerne pointere at det er meget generelt vejledende og at I hver især må finde inspiration i det I kan, da 10 forskellige kroppe selvfølgelig ikke er ens selvom de alle ligger inden for kategorien “timeglasformet” eller andet. Dog synes jeg stadig at der er nogle overordnede “regler” man kan holde sig til, hvis man har en speciel kropsform.

Jeg elsker selv, at læse, ‘how to’- indlæg om hvad der klæder de forskellige figurer, så måske andre vil finde det jeg har erfaret mig interessant 🙂

life in the outback

Untitled design (1) kopi

FORDEL: Den klassiske feminine krop med brede hofter, større barm og smalle talje.

UDFORDRING: Fremhæv dine smukke kurver, men overdriv ikke – det kan hurtigt virke ”slutty”.

DO: Du er så heldig at være udstyret med det man vil kategorisere som en naturligt meget feminin kropsform – altså proportionelt lige store hofter og skuldre, plus en super lækker talje. Du kan med fordel iklæde dig stramme kjoler og outfits, da dette fremhæver dine kurver perfekt. ‘The key’ er her talje, talje og mere talje! Fremhæv den med et bælte eller wrap-kjoler, da fokus på taljen fremhæver det du allerede er godt udstyret med! Iklæd dig også gerne højtaljede bukser eller shorts. Da du har en krop der buler ud forskellige steder og ofte har en smule fylde, er det vigtigt at bære lettere stoffer og materialer, da dit look ellers kan være meget tungt at se på. Gå gerne i stramme bukser og fremhæv den booty!


DON’T:
Det kan godt være at du har den lækre timeglasfigur, men 100% baggy tøj er simpelthen et no-go, hvis du vil fremhæve dine former. Da du er udstyret med kurver fra naturens side kommer du nemlig til at se rigtig meget større ud i oversize og løst tøj, hvilket jo ikke er det vi går efter. Meget stive og ‘tungere’ stoffer kan give et ‘overloaded’ look, så hold dig til de lettere stoffer.
Og HUSK at for lidt tøj, specielt ved denne kropstype, hurtigt kan få dig til at se mere slutty ud end lækker – så keep it classy girls!

Tryk på billederne for links

Dresses for hourgalss
Lad fokus være på taljen og vær ikke bange for at lade kjolerne sidde lidt tæt.
   –
   – 
 –
Coats & Jackets for hourglass
Specielt trenchcoats klæder timeglasfigurer.
– 
– 
  – 
   –
   –
Linbgeri for hourglass
Husk at vælge en god BH der støtter – det gør virkelig underværker.

   –

     –

– 
 
Tops for hoursglass
Igen, talje, talje talje! Vær ikke bange for at kaste dig ud i tætsiddende bluser.

 –

 –

– 

My outfits of choice

Outfits for hourglass
 –
 –
 –
 –

Håber I kunne lide det, hvis I gjorde vil jeg meget gerne vide det!
Indlæg til de andre kropsformer kommer i fremtiden 😉

EMILIA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOY - A movie to watch