How to make your snaps look edgy

housewarming gifts

IMG_0276

Hej igen!

Dette er godt nok et meget, meget, meget forsinket indlæg, men her kommer det alligevel.
Det sidste år er der sket utroligt mange ting, jeg har holdt sabbatår, startet på studie i sommers og ikke mindst flyttet sammen med min kæreste!
Og en indflytning skal selvfølgelig efterfølges af en lille housewarming, eller faktisk en smule større en af slagsen, ment på den måde at vi kørte to housewarmings på samme dag – én for familie om formiddagen og én om aftenen for vores venner. Det var såå hyggeligt at vise vores nye sted til alle dem vi holder af og så fik vi jo også lidt gaver med på vejen, hehe.
Gaverne på billedet er kun et lille uddrag, vi fik også en masse andre skønne ting, heriblandt en masse skønne flasker vin og champagne, som I også kan se på billedet – lækkert!
Plakaten med cyklen havde vi ønsket os begge to, og var sindssygt glade for den. Det er en rigtig københavnerplakat og passer perfekt over vores spisebord.
Kähler-vasen er jeg også helt vild med – synes den er classy og anderledes fra de andre klassiske Kähler-vaser (som også er rigtig flotte)!
Det fine lys fik vi af min skønne medblogger Tanja og kaffen af min mormor (vi drikker rigtig meget kaffe skal det lige siges).

Alt i alt var det en rigtig dejlig dag og selvom alle gaverne var ‘to die for’, så var det allerbedste at tilbringe dagen med alle de dejligste mennesker!

Så kom indlægget alligevel – bedre sent end aldrig!
I må sige til hvis I vil have links til gaverne, så finder jeg dem gerne 🙂

EMILIA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to make your snaps look edgy