Outfit Inspiration

JOY – A movie to watch

joy-movie-poster

Hi gurls!

Måske har I set den, måske har I overvejet at se den eller måske er den helt ny for jer – præcis som den var for mig da jeg skulle fejre årsdag med min kæreste for et stykke tid siden. Vi havde tænkt os at se en anden film, som så “desværre” viste sig at være udsolgt. Vi kunne simpelthen ikke overskue at tage hjem igen efter lige at være ankommet, så vi kiggede på plakaterne for alle de andre film der blev vist og valgte halv-tilfældigt filmen “Joy” – og wow, hvor var det godt!

Hvis man som jeg er vildt interesseret i innovation og iværksætteri, så er det filmen man skal se.

Som barn er Joy Mangano en lille pige med en god fantasi og spirende talent for iværksætteri. Som voksen er hun dog ikke det sted man kunne forvente, og som mor til to børn, der har svært ved at betale regningerne, prøver hun at holde sammen på et hus, hvor også begge forældre (der hader hinanden) og eksmanden bor under samme tag.
Ved et tilfælde genfinder hun sit talent for iværksætteri, da hun får idéen til en selvvridende moppe, der kan være hendes vej mod et bedre liv.
Filmen er en semi-biografisk fortælling, der er løst baseret på Joy Mangano, en i dag millionær, der har skabt sit eget forretningsemperie.

Jeg kan i højeste grad anbefale alle, specielt de der går men en lille iværksætterdrøm i maven, at se denne film – jeg blev i hvert fald selv vildt inspireret af den!

Go watch it!

EMILIA

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Inspiration